Секструженичките вдигат цените въпреки кризата

Компаньонки и неприкрити секструженички налага нови свои правила в търговията с плът и вдигнаха двойно цените на сексуалните услуги. Само за няколко месеца работата на труженичките от средния клас поскъпна с 50%, разкриха запознати със сенчестия бизнес.
Основното повишение се наблюдава в стриптийз баровете и новооткритите бардаци, пише “Телеграф”, цитиран от БЛИЦ. В момента плътските удоволствия в тези заведения варират от 150 до 200 лева, а само преди половин година всеки можеше да свали момиче от пилона за 100 кинта.
Като основен мотив за покачването на цените се посочва въведената нова схема за обслужване на клиенти. Вече задните стаички в баровете не работят или се използват само за преобличане на момичетата. Вместо това платежоспособните мераклии се водят в апартаменти в близост до баровете, където могат необезпокоявано да свалят напрежението.
Промяната в порядките се прави, за да се сведе до минимум рискът от полицията да закрият заведенията. Дори и любовната квартира да попадне под ударите на закона, баровете ще продължат да работят, тъй като в тях не се прави секс.
Труженичките, рекламиращи услугите си в интернет, също са вдигнали мизата. Там повишението варира, тъй като и преди време услугите бяха на различни цени. Като цяло обаче, най-нископлатените дами прибират по 80 лева на час, а офертите от 60, които изобилстваха преди време, почти са изчезнали. Към този момент нощните пеперуди демонстрират агресивна тактика, целяща да им осигури повече пари с един удар. Най-честоза 1 часкеф се взима кръгло 100 лева, а промоцията е 180 минути срещу 250 лева.
Единствено треторазрядните бардаци запазват старите си цени от 60 лева, но основната причина за това е, че най-честите им клиенти са таксиметрови шофьори, пияници и комарджии, които не разполагат с достатъчно пари. Жриците в района на Централна гара, Лъвов мост и булевардите “Христо Ботев“ и “Прага“ също не са пипали цените.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *