ССИ: Бизнесът иска спешна среща с Борис Велчев

Според ССИ бизнесът се оплаква от корупция и рекет и няма доверие на местните правораздавателни и правоохранителни органи.
Най-настоятелни са предприемачите във областните градове Враца и Видин, които настояват за среща лично с Велчев.

 Ето и пълният текст на писмото:
Уважаеми г-н Главен Прокурор на Република България,

Съюзът за стопанска инициатива (ССИ), в качеството си на национално представителна работодателска организация провежда поредица от среши в цялата страна с представители на бизнеса.
Уведомяваме Ви, че в хода на срещите от страна на бизнеса, многократно бе заявявано желание за среща с представители на Главна Прокуратура, а в областните градове Враца и Видин бизнесът категорично поиска спешна среща лично с Вас, в качеството Ви на Главен Прокурор на Република България и заяви, че няма доверие на местните правораздавателни и правоохранителни органи.
На тези срещи с ръководството на ССИ и неговия Председател д-р инж. Теодор Дечев бизнесът изнесе конкретни данни за случаи на корупция и рекет, подкрепени с конкретни факти и цифри, които ние считаме, че е необходимо да бъдат сведени до знанието Ви.
Ръководството на Съюза за стопанска инициатива изпълнява своето задължение от името на членовете си и отправя настоятелна покана към Вас за лична среща с бизнеса.
ССИ винаги е виждал във Ваше лице институцията, която е призвана ежедневно да брани законността в Република България. Ето защо вярваме, че ще се отзовете на поканата ни за среща в най-скоро време, на която лично се уверите в изнесените от българския бизнес фрапиращи данни за престъпления.

Теодор Дечев  – Председател на Съюз за стопанска инициатива

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *