Станишев: ГЕРБ отправят лъжливи обвинения едно след друго

Страната не може да бъде управлявана с лице, обърнато към миналото, заяви Сергей Станишев тази вечер в Ловеч на среща с актива на БСП от областта.

Според Станишев правителството на Бойко Борисов не работи вече два месеца, няма програма за четиригодишното си управление, както и антикризисна програма, но през цялото време търси „кусурите“ и грешките на управлението на тройната коалиция.
В момента от ГЕРБ говорят единствено колко лошо е оставеното от нас наследство, отправят лъжливи обвинения, заяви лидерът на БСП. Ще настъпи разочарование от това управление, аз следя какво се случва, анализирам фактите и поведението както на сегашния премиер, така и на министрите от правителството, каза още Сергей Станишев.
Българската социалистическа партия се нуждае отнов етап на развитие и ние всички заедно ще решим как това трябва да се случи, обърна се към присъстващите на срещата лидерът на социалистите. По думите му, той иска да чуе на тези срещи в страната мненията на хората и съветите как БСП да се изправи отново на крака, да се стабилизира и отново да върне доверието на електората си.
Своята лична позиция по този въпрос Сергей Станишев ще подготви до свикването на конгреса на БСП и ще я представи пред делегатите.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *