Тестовата мрежа на Shibarium има 14 милиона портфейла

В момента броят на портфейлите на Puppynet е 14,06 милиона. От последните дни обаче броят на новите портфейли е значително намалял, като само 100,000 бяха създадени от четвъртък насам.

Този спад може да се дължи на скрипта, който е използван за тестването на мрежата на Shibarium и генерирането на приблизително 9 милиона портфейла. Независимо от това, адресите на портфейлите в мрежата на Шиба Ину постигнаха нов исторически рекорд.

Присъединяването към Шиба Ину може да се увеличи с обявяването на нови партньорства и листвания. Наскоро Binance обяви сътрудничеството си с IvendPay – международна компания за разплащания.

Според съобщението, потребителите на Binance Pay могат да използват над 70 криптовалути, включително Шиба Ину (SHIB), за закупуване на продукти и услуги от мрежата на IvendPay от над 400 търговци по целия свят.

Освен това, базираната в Дубай криптоборса Ceto, добави Bone ShibaSwap (BONE) към платформата си. Борсата проведе проучване, за да определи кой токен нейните потребители биха искали да видят в платформата. Повечето от тях избраха BONE, който ще служи и като управленски токен за Shibarium мрежата на Шиба Ину.

Много потребители очакват, че стойността на BONE ще се повиши рязко при стартирането на Shibarium. Водещият разработчик на SHIB, известен като „Shytoshi Kusama“, заяви, че основната мрежа за Shibarium може да бъде пусната на пазара през следващите два до четири месеца, но не посочи официална дата на стартиране.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *