Трудности за банките, възход на криптовалутите.

Дори стабилната швейцарска банка Credit Suisse предизвика конфликти в неутралната страна, а Deutsche Bank се сблъска отново с проблеми. Това доведе до нарастване на криптовалутите, като Биткойн беше един от първите токени, който започна да се покачва на стойност. В последните времена обаче, няколко криптовалути изненадват крипто общността. В тази статия ще разгледаме трите криптовалути, които предложиха потенциал за инвеститорите.

Мемета криптовалутите ли заменят Биткойн?

Въпреки че Биткойн остава най-известната криптовалута, меме криптовалутите се появяват със загуба на пазарна доминация от 47%. Това стана след като Биткойн постигна ръст до $30,000, но в момента цената му е $28,000. Други меме токени като AiDoge и Sponge все повече придобиват популярност, като новите играчи на пазара искат да инвестират в разнообразни инвестиции, които предлагат иновативни концепции и възможности за печалба.

Какви са най-добрите инвестиции в момента?

AiDoge, Sponge и DeeLance са три от най-добрите и новите криптовалути, които инвеститорите могат да избират. AiDoge е иновативен проект, който обединява популярността на меметата с изкуствения интелект. Този проект успя да събере над $5 милиона в предварителната си продажба благодарение на интереса от страна на инвеститорите. $Ai токенът ще бъде използван за награждаване на общността за създаване и споделяне на мемета, като предлага уникален и новаторски подход към възнаграждаването на потребителите в платформата. AiDoge предлага функция за стейкинг, която стимулира активното участие в мрежата и спомага за стабилността му.

Sponge е меме криптовалута с нарастваща популярност, надхвърляща 1,000% на седмична база. Има активна страница в Twitter с над 38,5К последователи само за 10 дни и токенът ще бъде предложен на централизирана борса, което го прави обещаващ проект за инвеститорите.

DeeLance е новаторски проект, който може да подпомогне фрийлансърите, като предлага опции за нискомасови търговски плащания, като използва криптовалути и NFT-та за авторски права. Проектът събра над $770,000 в предварителната си продажба и токенът се очаква да расте на стойност с почти 90% при листването му.Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *