„Уникредит Булбанк“ е най-добрата международна банка у нас

„Уникредит Булбанк“ е обявена за най-добра международна банка в България в годишнатакласация на финансовите институциив Европа, Близкия Изток и Африка (ЕМЕА), която се правиотфинансовото издание „Emeafinance“.
Наградата ще бъде връчена на главния изпълнителен директор Левон Хампарцумян от директора на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) Кристофър Мур на традиционната годишна среща на ЕБВР на 15 и 16 май в Лондон.
„Уникредит Булбанк“ приключва 2008 г. като пазарен лидер с над 1.2 млн. индивидуални клиенти- физически лица, малки и средни предприятия, големи корпоративни клиенти. Банката разполага има една от най-големите клонови мрежи в страната с над 260 филиала.
За дейността си през 2008 г. „Уникредит Булбанк“ получи признанието за „Най-добра банка“ и „Най-добра инвестиционна банка“ на „Euromoney“, „Банка с най-добри попечителски услуги“ на „Global Custodian“, „Най-добра банка в България по капитал, активи, печалба“ на „Financial Central Europe“, Награда за корпоративна социална отговорност на АПОЗ и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *