Финансовият министър обяснява плащането на субсидии за партиите

Към министър Дянков има отправени въпроси от депутата Лъчезар Тошев за мерките, които са предприети от правителството за събирането на кредити, отпуснати на други държави в периода преди 1990 г. Финансовият министър ще отговаря и за провеждането на стрес тестовете за проектираните руски реактори за АЕЦ „Белене“, както и ще предостави информация за изплащането на държавната субсидия за политическите партии във връзка с изключените и напуснали депутати, както и депутатите от прекратили съществуването си парламентарни групи в 41-ото Народно събрание.
Министърът на правосъдието Маргарита Попова ще отговаря на въпроси, свързани със срива в Търговския регистър и за раздадени премии в Министерството на правосъдието.
За раздадени премии ще отговаря и министърът на образованието Сергей Игнатов.
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ще предостави информация за оперативната програма за обновяване на многофамилните жилищни сгради.
В парламентарния контрол ще вземат участие и министърът на здравеопазването Стефан Константинов, на транспорта – Ивайло Московски, и на труда и социалната политика – Тотю Младенов.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *