Флоки Ину: Висок риск, ниска печалба за повечето инвеститори.

Платформата за анализ на криптовалути IntoTheBlock съобщи, че само 19% от притежателите на FLOKI имат печеливша позиция при текущата цена на монетата, докато 12% са около цената, на която са купили, а 70% са на загуба.

FLOKI, който се търгува на цена от $0.000036, отбеляза спад от 2.20% през последните 24 часа, след като Binance.US обяви, че ще поддържа монетата от 25 април.

Въпреки това екипът на FLOKI смята, че листингът на Binance повишава доверието към токена. Всъщност екипът смята, че FLOKI завършва трилогията на меме монетите заедно с Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

Инвеститорите в Shiba Inu също търпят загуби, като 68% от купувачите са на загуба при текущата цена от $0.00001, а само 3% и 28% са на печалба и съответно на парите си.

Същевременно 54% от притежателите на Dogecoin реализират печалба от инвестицията си, като само 4% са около сумата, на която са купили, а 43% търпят загуби. Водещата меме монета е на стойност $0.079 към момента на писане на статията.

От съществено значение е да се признае, че инвестирането в криптовалути е свързано с високи нива на волатилност и риск. Поради това инвеститорите трябва да провеждат задълбочени проучвания и да влагат само средства, които не се притесняват да загубят.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *