Флоки Ину (FLOKI): Следващата голяма меме криптовалута ли е?

Наскоро цената на токена FLOKI порастна с почти 40%, което го включи в топ 100 на криптоактивите по пазарна капитализация, макар и за кратко. В момента алткойнът е на 103-то място в списъка на CoinMarketCap.

Този ръст съвпада с внедряването на стейкинг в тестовата мрежа на FLOKI и листването му в Binance.US между 23 и 24 април, както сподели екипът на токена.

Това увеличаване на пазарната капитализация на FLOKI значи, че токенът се присъедини към групата на 100-те най-големи дигитални актива на CoinMarketCap с приблизителна стойност от $110 милиона.

Стойността на FLOKI достигна най-високата си точка през септември 2021 година, когато Илон Мъск даде на кучето си същото име, каквото има токенът, което имаше за цел да генерира интерес около него.

В друго събитие през февруари 2023 година стойността на FLOKI отново се увеличи с 40%, след като Мъск публикува поредица от снимки с кучето си, показващи го като новия главен изпълнителен директор на Twitter.

Във времето на написването на статията, FLOKI се търгува на стойност от $0.000037209, като това е падеж от около 8.2% за последните 24 часа. Въпреки това, дневният обем на търговия с алткойна също се е значително увеличил.

Потенциалът за възходящ тренд на FLOKI ще зависи от неговото текущо развитие, както и от условията в криптовалутната и макроикономическата сфера. Техническият анализ от TradingView показва, че има бичи сантимент и обобщава че има „покупка“ при 12 сигнала, както и „силна покупка“ при 11 сигнала на пълзящите средни.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *