Цирк: Братя Юзеирови се явиха по долни гащи в ЦИК

Юзеиров се появи по раирани боксерки в ЦИК, където по това време представители на ГЕРБ и Атака подаваха документи за участие в надпреварата за президент.
Демонстрацията на бельо е в знак на протест срещу отказаната регистрация на две партии на братя Юзеирови, които станаха известни с построяването на паметник на неизвестния турски войн в село Славяново, на чийто връх имаше поставен полумесец.
„Това е знак на протест“, заяви Юзеир Юзеиров, който искал да издигне брат си Али за президент и е председател на инициативния комитет за независимата кандидатура. Ето защо Юзеир Юзеиров предстови символично 21 подписа през ЦИК, обяснявайки че не се надява на регистрация, защото „това е смешно“. „Мислите ли, че ще ни разрешат?“, запита Юзеир Юзеиров, докато се обличаше в обкръжението на журналисти пред входа на ЦИК.
Юзеирови са възмутени, че им е отказана регистрация на две политически партии, за които събрали подписите на над 22 000 граждани. Едната е  „Отоман демократическия съюз“ – одобрена в Белгия, но не и в България. Неин председател е Юзеир Юзеиров, който бил осъден у нас за опит за регистрира въпросната партията. Юзеиров не отговори на въпроса дали би се явил по долни гащи в белгийска държавна институция.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *