Шиба Ину преминава към новия крипто проект Tradecurve със своите китове.

В последно време наличността на купувачи на криптовалутата Шиба Ину (SHIB) се намалява, но китовете са преминават към новия проект Tradecurve (TCRV), в момента в предварителна продажба и създаващ вълнение в сферата на децентрализираните финанси (DeFi).

Шиба Ину (SHIB)

Шиба Ину (SHIB) е меме токен, който се появи през август 2020 г. и събра голям интерес поради вдъхновението и от родината на Dogecoin (DOGE) кучетата шиба ину. През 2021 година SHIB регистрира скок от 10,000% във време на биковия пазар, като се превърна в наречено име в света на криптовалутите. Но по време на мечия пазар токенът загуби повече от 88% от стойността си и понастоящем е на цена $0.00001030.

Въпреки това екипът на Шиба Ину работи по няколко продукта и услуги, които да поддържат цената на токена във време на мечия пазари. Например Shibarium, решението за мащабиране от втори слойм, е очаквано да бъде пуснат до края на 2023 г. и може да донесе нов интерес и доверие от инвеститорите в SHIB.

Защо китовете прехвърлят инвестициите си в Tradecurve (TCRV)?

Tradecurve (TCRV) е нов DeFi проект, който е привлякъл китове от екосистемата на криптовалутата Шиба Ину (SHIB). Платформата на Tradecurve поддържа търговия с криптовалути, акции, суровини и форекс, също така предоставя анализи и инструменти за търговия. Регистрацията за потребители е лесна и не включва дълги проверки KYC/AML.

В центъра на екосистемата на Tradecurve е токенът TCRV, който осигурява предимства за притежателите му, като копи трейдинг опции, възможности за стейкинг за пасивен доход и намалени такси за търговия.

Тъй като TCRV се продава на предварителна продажба, китовете смятат, че токенът има потенциал за значителен растеж след регистрацията му в големите борси, като стойността му може да достигне $10.00. Също така екипът на Tradecurve заблокира ликвидния пул за две години, а токените на екипа за три години, като смарт договорите са били одитирани за максимална сигурност на протокола.

Интересувате се от TCRV? Можете да получите повече информация относно предварителната продажба на уебсайта на Tradecurve, да закупите токени за продажба, както и да се присъедините към общността в Twitter и Telegram.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не представлява инвестиционен съвет от екипа на CryptoDnes.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *