Явор Дачков: Цветанов може да каже веднага дали е имало проверка срещу Танов

София /КРОСС/ Вътрешният министър Цветан Цветанов може да каже веднага дали е имало проверка срещу директора на митниците Ваньо Танов. Това каза по БНР журналистът от в-к „Галерия” Явор Дачков по повод оповестените от изданието аудиозаписи от телефонни разговори, за които се твърди, че са между премиера, Танов и неговия заместник Антоний Странджев.
„Г-н Цветанов веднага може да каже имало ли е проверка срещу Ваньо Танов или не. Той не може да не си спомни дали е разписвал СРС. Ако Борисов продължава да бъде начело на държавата, държавността е изкривена, а този разговор го показа, защото държавността не е държавност, а е мутренска групировка, която се управлява от пулта. Ако тези разговори не бяха провеждани, каквото и да се изнася от службите нямаше да произведе скандал”, каза Дачков.

„Ако някой се съмнява в истинността на разговорите, нека да си пусне за пет минути да чуе гласа на Борисов и ще види, че разговорите са абсолютно истински”, коментира журналистът по повод съмненията в истинността на записите.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *