2000 лири плащат английски ресторанти на наши готвачи

Заплата от 2000 лири месечно плащат английски ресторанти на български готвачи. Става въпрос за наемане на постоянен договор, като работодателят поема ангажимента за намиране на жилище на служителите си. Това става ясно от обява, публикувана на сайта на Агенция по заетостта. На Острова търсят специалисти с богат опит в приготвянето на разнообразни ястия, като свободните места са десет. Изискванията към тях е да имат минимум средно образование, както и добро владеене на английски език.

Малко по-ниско заплащане – в размер на 2000, но евро, предлагат ресторанти в Германия за наши готвачи. Те търсят хора с опит в приготвянето не само на традиционни, но и на по-екзотични храни. Желаещите да кандидатстват по обявата трябва да имат поне средно образование и да владеят немски език на добро ниво. От своя страна работодателите предлагат сезонна заетост, но с перспектива за наемане на постоянен договор.

Ресторантьорите в западноевропейската държава също са добре платени, като те получават между 1400 и 1800 евро на месец . Немска фирма е обявила общо 5 свободни такива позиции и се търсят хора със завършено образование или квалификация в областта на ресторантьорството.

Общо 50 души се търсят за работа като хотелски персонал в Англия. За тях работодателят предлага постоянен договор, а заплащането е на час – по 8 евро. От кандидатите се иска да имат опит в областта и да владеят добре английски език.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *