Binance добавя нов DeFi алткойн в списъка си

Крипто борсата Radiant Capital (RDNT) добави своята Зона за иновации, която е специално място за търговия с криптоактиви, които са по-изложени на бързи ценови колебания. Radiant Capital е DeFi протокол, който има за цел да бъде първият многоверижен паричен пазар, който позволява на потребителите да депозират всеки основен актив във всяка основна верига и да заемат различни поддържани активи в множество вериги. На момента на писане на статията, RDNT е класиран на 58-мо място от всички DeFi протоколи, с TVL от $164,09 милиона.

RDNT Token

RDNT, токена на Radiant Capital, се оценява на около $0.36 и се представя добре. Той е поскъпнал с приблизително 9% в рамките на 24 часа, достигайки ниво около $0.41, преди да се коригира до текущата му цена. RDNT се е повишил с повече от 800% от началото на 2021 година.

Многоверижен паричен пазар на RDNT

Протоколът на многоверижния паричен пазар на Radiant Capital е проектиран така, че да позволява на потребителите да отпускат и заемат активи в множество блокчейни. Този подход предлага по-голяма гъвкавост и удобство, тъй като потребителите могат да депозират активи в една верига и да заемат активи в друга. Целта на Radiant Capital е да увеличи достъпа до капитал и да създаде по-безпроблемен и ефективен процес на отпускане и вземане на заеми.

Binance продължава да разширява предложенията си и да листва по-нови криптоактиви. Предстои да видим как RDNT и Radiant Capital ще се представят в силно волатилния и постоянно развиващ се свят на DeFi.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *