Birra Moretti влиза на българския пазар

(БТА)

Birra Moretti влиза на българския пазар чрез портфолиото на ЗАГОРКА, която е част от корпорация „Хайнекен“ (Heineken), съобщиха от компанията в Стара Загора.

Най-продаваната бира в Италия Birra Morreti влиза на българския пазар

преди 14 часа

Италианската бира, която е една от най-продаваните на Апенините, заема специално място в глобалното портфолио на компанията за страни като Великобритания, Ирландия, Нидерлания, Румъния, САЩ, Канада и Япония, където се налага като една от популярните премиум бири. През 2006 г. става единственият италиански бранд, който е награден едновременно със златен и сребърен медал от „World Beer Cup“ – едно от най-значимите международни състезания в индустрията. Birra Moretti получава и 5 отличия в „Австралийските международни бирени награди“, затвърждавайки статуса си на световно обичано качествено пиво, информира bta.bg.

Марката Birra Moretti е създадена през 1859 г., а за производството й се използват висококачествени суровини и съставки. Специалният бленд от хмел придава уникален вкус и цитрусов аромат, като засилва перфектно балансираната му горчивина.

„Да приветстваме една истинска италианска легенда сред лагер бирите в нашето портфолио от международни брандове е повече от чест. Birra Moretti не е просто марка, а философия, която споделяме и ние – да се наслаждаваме на малките неща в живота. Именно това ни кара да влагаме максимум усилия и страст в налагането на този качествен продукт, за да успеем да предадем тази философия и наслада на нашите консуматори и партньори и да ги пренесем в Италия“, каза Елица Иванова, мениджър Маркетинг в ЗАГОРКА.

Birra moretti Pictures, Birra moretti Stock Photos & Images | Depositphotos®

В България Birra Moretti може да бъде намерена в бутилка за еднократна употреба от 330 мл и бутилка за многократна употреба от 500 мл, както и в кен от 500 мл, в магазинната мрежа. Допълнително към тях наливна Birra Moretti ще се предлага и в избрани ресторанти, се посочва в съобщението./ЕС/

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *