Kusama (KSM) води в развитието през май.

Santiment, фирмата за блокчейн интелигентност, изтегли най-забележителните проекти спрямо Github комитите през последния месец. Ethereum (ETH), Cardano (ADA) и ChainLink (LINK) са сред изброените, но първото място заема Kusama (KSM), който се гордее с най-високата развойна активност през последните 30 дни.

Проекти с най-голяма развойна активност (Източник: Santiment)

През май месец KSM и Polkadot (DOT) постигнаха 564.73 впечатляващи развойни комити, свързвайки се за първото място. След тях следва вплътна ADA, като уверено заема следващата позиция с 507.57 комита.
В средата на опашката, Hedera (HBAR), Decentraland (MANA), Status (SNT) и Cosmos (ATOM) показаха значителна развойна активност. Интересно е, че Internet Computer (ICP) и Chainlink (LINK) заеха осмата и деветата позиция. Забележително е, че Ethereum (ETH), водещият алткойн, заема десетото място с малко повече от 281,23 комита.
В свързани новини, цената на ETH спрямо доларите стои на 1 861.84 към момента според CoinMarketCap. Това е след като в последните 24 часа отчита загуба от 1,97%. Въпреки застой срещу долара, криптовалутата успя да изпревари водещия на пазара – Bitcoin (BTC) с 0,55%.
Точно по това време, ADA се продава на $ 0,3743, след падане на цената с 1,57% за последните 24 часа. Седмичната му производителност все още е положителна с 2,73%. Алткоинът също изпреварва BTC и ETH със съответно 0,99% и 0,45%.
LINK отчита налягане от 1,44% за последните 24 часа и се търгува на стойност $ 6,51. Подобно на ADA, седмичната му цена се поддържа на зелено въпреки загубата от 24 часа. В момента седмичната му цена се равнява на +1,85%.
Отказване от отговорност: Гледните точки и мнения, както и цялата информация, споделена в това анализиране на цените, са публикувани в добра вяра. Читателите трябва да направят собствени изследвания и дължима грижа. Всяко действие, предприето от читателя, е строго на тяхна отговорност. Coin Edition и свързаните с него ще бъдат освободени от отговорност за всякакви пряки или косвени вреди и загуби.

Към източника

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *