Visa грабна наградата Superbrands за потребителска марка

Глобалният лидер в дигиталните разплащания Visa стана носител на наградата Superbrands за България и бе удостоена със специална грамота в категорията „Потребителски марки“ на състоялата се в София церемония. През тази година Visa е единствената марка от платежната индустрия в България, удостоена с наградата Superbrands, присъдена от авторитетно жури. Superbrands е независима институция, която отличава и популяризира марки, откроили се с качество, надеждност и различие на българския пазар. Конкурсът за награди Superbrands се организира в 90 страни, това е шестото му издание в България.

„Visa е една от най-известните марки в света. През последните пет десетилетия Visa развива и пази авторитета си на емблематична, разпознаваема и запомняща се марка. За потребителите и бизнеса нашият бранд е символ на достъпността, приобщаването, сигурността, увереността и удобното ползване“, каза Красимира Райчева, мениджър на Visa за България.

Visa в България подкрепя маркетинговите усилия на своите клиенти – финансови  институции, и си партнира с търговци, приели или готови да приемат разплащания с карти Visa, чрез иновативни дигитални кампании и партньорства, които стимулират растежа и поставят акцент върху ускореното преминаване от плащания в брой към дигиталните разплащания на Visa и широката употреба на карти. Visa дава възможност на своите клиенти да осигуряват на картодържателите различни преживявания и да избират между предложения за пътуване, хранене, пазаруване, спорт и развлечения.

Качествата, присъщи на марката Visa, носят реални и измерими ползи за клиентите, търговците и партньорите на финансовата институция. Проучвания на компанията показват, че потребителите уважават два пъти и половина повече търговци, в чиито обекти е указано, че може да се плаща с продукти на Visa и вероятността да се върнат в този магазин за повторна покупка е по-голяма 2,2 пъти, отколкото, ако тази възможност липсва. Едва ли е изненадващо, че приблизително три четвърти от финансовите институции и търговци определят Visa като лидер в дигиталните разплащания.

Потребителите се променят и осъзнават, че вече имат повече контрол над собствените си решения. За да бъдат и да останат влиятелни, марките трябва да играят ключова роля в подпомагането на хората да реализират своя потенциал и да постигнат своите мечти. Visa работи за подобряване на живота на хората и организациите, като им осигурява най-добрия начин за разплащане и гарантира безпроблемното осъществяване на трансакциите им.

 

Стефан ПРОНЧЕВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *