Кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“ продължава да помага на семейства в нужда

 

 

Пловдив

22 април 2020

 

Интеракт клуб Пловдив – Филипопол, съвместно с Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив – Филипопол, Инър Уийл клуб Пловдив и Доброволно формироване Пловдив 112, организира кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“.

Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите заради кризата с COVID – 19. На тези семейства ще се предоставят нужните продукти под формата на пакети от първа необходимост – храна, пелени за деца, лекарства. За да получат съответните пакети нуждаещите се трябва да попълнят нашата форма за записване, като опишат нуждите на своите домакинства (прилагаме формата) Разнасянето се осъществява вече за втора седмица и ще продължи до края на извънредното положение.

Тази седмица до нас застават и членовете на Доброволно формироване Пловдив 112, като помагат пакетите да достигнат до вече трийсетте семейства в нашия списък. Много от семействата бяха зарадвани по време Великденските празници благодарение на дарителите, които решиха да ни помогнат в тази кауза. Всеки желаещ също да го направи може да попълни фирмата формата за дарители (прилагаме формата)

Кампания подпомага семейства в Пловдив с храна, пелени за деца ...
„Купи и дари“ се провежда ежегодно от младежките клубове в Пловдив. Тя е свързана със закупуване на доброволен принцип на различни видове храни в супермаркетите на веригата Кауфланд. Храните се разпределят между семейства в нужда от Пловдивска област. Тази година година поради невъзможността това да се случи в тези магазини и факта, че множество семейства останаха без обичайните си доходи заради кризата с COVID – 19, кампанията се адаптира към новите обстоятелства. Всички действия на организаторите са съобразени както с извънредното положение, така и с наложените мерки за ограничаване на болестта.

 

Линк към формата за дарители: https://forms.gle/FG9fG7rGvUc9HCi68

Линк към формата за нуждаещи се: https://forms.gle/KqkXrd3Snqfbm1Bm8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *