Намаляването на данъците в Италия

Двамата вицепремиери на Италия – Матео Салвини, лидерът на крайнодясната партия Лига, и Луиджи Ди Майо, лидер на антисистемното Движение 5 звезди, увериха, че намаляването на данъците е приоритетно за подема на страната, предаде Франс прес.Намаляването на данъците в Италия.

Резултат с изображение за ИТАЛИЯ ДАНЪЦИ

След целите, които трябва да се постигнат, намаляването на данъците е тема, която и двамата вицепремиери смятат за приоритетна за подема на страната, се казва в съвместно изявление на вицепремиерите след тяхна среща в Рим. В него не се уточнява как ще постигнат те това, след като държавните финанси са на червено, информира economynews.bg.

Целта на правителството е да съживи конструктивния диалог с Европа, се казва в изявлението, разпространено след като предложението на Европейската комисия да започне наказателна процедура срещу Италия заради прекомерен дефицит.

Заседанието между двамата вицепремиери е сигнал за успокояване на напреженията между тях, белязали предизборната кампания за евровота. Те се засилиха до такава степен, че в понеделник премиерът Джузепе Конте заплаши да подаде оставка, ако двамата вицепремиери не намерят начин да работят заедно.
Комюникето от срещата им днес посочва, че тя е била „полезна, позитивна и сърдечна“.

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *