НАП обяви 22 тъpга за морски апартаменти и офиси на длъжници

22 активни търга за публична продан на морски имоти е обявила НАП-Бургас, след като въпреки положените усилия не е успяла да накара фирми с големи борчове да започнат да изплащат задълженията си към държавната хазна.НАП обяви 22 тъpга за морски апартаменти и офиси на длъжници.

Резултат с изображение за нап търгове

Офертите са една от друга по-съблазнителни заради атрактивните цени, които на места достигат до 399 лв. на квадратен метър.

Точно такъв е случаят с тристаен апартамент от 106 кв. метра в луксозен хотелски комплекс от затворен тип на Елените. Апартаментът е с начална тръжна цена 42 500 лв. и колкото и да наддават участниците в търга, пак ще са на светлинни години от реалните пазарни цени сега, информира в.24часа.

За публична продан са обявени десетки апартаменти, офиси и магазини на длъжници в Слънчев бряг. Една от най-ниските оферти е за стая от 18 квадрата плюс баня и тоалетна, която НАП пуска с начална тръжна цена от 9750 лв. – т.е. 428 лв./кв. м, показа справка в сайта на приходното ведомство.НАП обяви 22 тъpга за морски апартаменти и офиси на длъжници.

Там е записано, че крайният срок за приемане на оферти приключва в четвъртък -17 октомври.

„Между 400 и 600 лв. е началната тръжна цена за недвижимите имоти в Слънчев бряг, които дирекция „Събирания“ към териториалната дирекция на НАП е обявила на търг. Има апартаменти, офиси и магазини както в централната част на курорта, така и в зона „Запад“, коментира пред „24 часа“ главният експерт и пиар на НАП в Бургас Христо Узунов.

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *