Какво да очакваме от международната конференция „Индустрия и иновации 2013“

Какво да очакваме по време на четвъртото издание на международната конференция“Индустрия и иновации 2013″? Тази година за официални гости са поканенипрезидентът на Република БългарияРосен Плевнелиев,министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойневиръководителят на Представителството на ЕК в България Огнян Златев. Econ.bg е медиен партньор на конференцията.

Специално за участие на годишнатаконференцияна 28 ноември 2013 г. в Новотел Софияса поканени още представители наЕвропейската комисия, професионалисти, експерти и преподаватели от Германия, Полша, Великобритания, Холандия и Италия.

Зачетвърта поредна годинаb2b Mediaе организатор на конференция посветена на индустрията и иновациите. Инициативата през тази година е съвместна сDeloitte Bulgariaи неправителствената организация„Клуб по управление на знания, иновации и стратегии”.Събитиетощесъбере на една трибуна държавата,топ мениджъри на водещи компании, международни експерти, посланици и представители от научните среди.

Четвъртотоизданиена форумът ще преминеподмотото „Управление на иновационниполитики истратегии“ ище акцентиравърхуиновативните проективБългария вразлични сфери, кактоивърху икономическите перспективи и реалности от ново поколение.

Участниците ще бъдат запознати с политиката и добрите практики за развитие и подпомагане на иновационната дейност. Ще се представят конкретни подходи и инструменти за подобряване на конкурентоспособността на българските фирми(предимно МСП)чрез управление на иновациите, както и казуси от Европа и Северна Америка. Събитието ще разшири рамката за справяне с икономическите предизвикателства и дискутира възможностите да се изгради нова среда за развитие на бизнеса.

Темина форума:

„Иновационни политики и инструменти в ЕС и България”
„Управление на иновациите в компаниите”
„Финансиране на иновации”

Конференцията се утвърди още от първото си издание през 2010 г. като платформа за дискусия между бизнеса и правителството в областта на иновативните технологии, с конкретни инициативи в областта на устойчиво развитие на бизнеса.

Международната конференция„Индустрия и иновации 2013”има за цел да покаже постиженията на компаниите в България и да демонстрира международния опит чрез участието на международни експерти.

Повече за събитиетоипрограмата на:http://industry.b2bmedia.bg/

Партньори: Deloitte Bulgaria, „Стара планина холд” АД, Management Club, HIRON-Management Consulting , Enterprise Europe Network, ГИС-Трансфер Център.

Медия иорганизациипартньори: DarikFinance.bg, Econ.bg, Events.bg, b2bnews.bg, b2bmagazine.bg, AHK Bulgarien, Advantage Austria, БТПП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *