Кои са преимуществата на POBOS trade в „Популярна каса

Ежедневно в отдел COBOS и POBOS се извършва безплатно обучение на клиентите, свързано с търговската система и начални познания в инвестициите и финансите. Предоставя им се възможност за постоянен контакт, с представители на ИП”Популярна каса- 95”АД (брокери, инвестиционни консултанти, оператори на системата), които имат възможност да споделят мнения и задават въпроси свързани с електронната търговия и развитието на пазара – чрез телефон, e-mail,sms, skyape и през вградена в платформата програма за комуникация с брокера.

Основната функция на системата POBOS trade е обработка и контрол на търговията с корпоративни ценни книги (КЦК) на организирания капиталов пазар от клиентите на инвестиционен посредник (ИП). POBOS позволява в реално време.

Системата е WEB-базирана и е необходимо да разполагате с Internet Explorer версия 5.5 или по-висока.

Преимуществата на POBOS trade са следните:

-подаване на поръчки (заявки) към БФБ за покупка/продажба на ФИ и проследяване на състоянието им до сключване на сделка или отпадането им

– достъп до собствения портфейл по всяко време с отразяване на реалните и виртуалните суми и

-достъп до информация за всички търгувани емисии на БФБ

-достъп до информация за всички ИП, регистрирани на БФБ

-наблюдаване на котировките на БФБ до 4 емисии едновременно

-наблюдаване и филтриране на сделките на БФБ по емисия

-създаване и наблюдаване на неограничен брой портфейли от емисии, групирани по произволен признак (MARKET MINDER).Възможност за бързо подаване на поръчка посредством едно кликване върху борсовия код на емисията вътр в портфейла.

-наблюдаване основните индекси на БФБ София АД в реално време

-възможност за разговор (чат) с обслужващия брокер

-история на депозирани/теглени суми в/от собствената сметка при ИП

-история на собствените покупки/продажби (сделки) за избран период от време с изчисляване на средно претеглена цена за придобиване/продаване на книжата

-анализ за състоянието на пазара

-графичен оператор,който позволява проследяване графиката,както и извършването на технически анализ на финансовите инструменти

Едно от основните предимства на POBOS trade e ниската комисионна 0.3%,която прави платформата най-конкурентноспособна на пазара за финансофи инструменти в България.
Най-показателно за това е ръстът на POBOS trade клиенти от началото на2009 година към ИП”Популярна каса-95”АД,а той е повече от 200% сравнен с 2008 г.
Доказателство за конкурентноспособността на платформата POBOS trade е увеличаващият се оборот,както и по-големия брой активнотъргуващи клиенти. Създадена е и версия за английски вариант на POBOS, която работи.

Илко Генчев – дилър COBOS&POBOS trade

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *