Планираните къси позиции на съпротива достигнаха очакваните цели

Технически анализ за 23.04.201010.58.AM
EUR/USD
 
Предварително планираните къси позиции на ключовите нива на съпротива достигнаха очакваните цели. Продължаващия негативен натиск започнал вчера помогна на двойката да се върне във формирания преди това нисходящ канал. Можем да очакваме известно бичо движение да достигне съпротивата на основния канал в допълнение на търговията в второстепенния нисходящ канал, успоредно с позитивните знаци, идващи от индикаторите за моментум. В общ план се вижда, че посоката е меча на дневна база с цел 1.3100-1.3080.  
 

 
GBP/USD
 
Двойката постигна мечия технически сценарий като достигна 1.5330 и показа знаци на меча техническа формация с „линия на врата” 1.5330. Това ни кара да очакваме и днес натиск в посока надолу, чиято цел е 1.5255, последвана от 1.5190.
 

 
USD/JPY
 
Долар/йена показа стабилност над съпротивата на нисходящия канал, със знаци за бича техническа формация , където «линията на врата» е 93.40. Тези знаци ни карат да очакваме бича посока на движение и изисква стабилност над «линията на врата». Очаквани цели са 94.00, последвана от 94.70.
 

 
USD/CHF
 
Долар/франк продължи бичия си натиск вчера и се стабилизира над подкрепата на предишно формирания възходящ канал. Това сочи, че двойката може да възстанови бичата си посока на дневна база, но шанса за малка меча корекция съществува от негативния натиск на индикаторите за моментума, при което двойката може да сформира нова подкрепа, преди да продължи очаквания бичи тренд. Това изизсква двойката да затвори деня над 1.0725.
 
 
 
*Мнението, изразено в този материал не представлява препоръки или съвет за покупка или продажба. Изразените прогнози покриват очакванията на автора на материала и могат да не се сбъднат. 
 

Анализът е на ФК „Популярна каса 95“ АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *