Подписване на договори с бенефициент Държавната агенция по туризъм, финансирани по ОПРР на обща стойност до 3 953 948 лв.

Днес от 10.30 ч. в зала „Пресцентър” на МРРБ, заместник–министърът и ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие” Лиляна Павлова и председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова ще подпишат договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по ОП „Регионално развитие”. На подписването ще присъства зам.- министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов.
Договорите са за следните проекти: „Създаване на мрежа от Туристически информационни центрове, функционираща въз основа на единни стандарти” за максималната стойност от 637 020 лева; „Разработване на стратегия за бранд „България” и въвеждане на практика на интегриран и последователен бранд мениджмънт” за максималната стойност от 2 822 900 лева и „Стимулиране на качеството и устойчивото развитие на туристическите предприятия” за максималната стойност от 494 028 лева.
Чрез реализирането на проектите ще се насърчи националният маркетинг на туристическия продукт и ще се подобри информационното обслужване.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *