По-интересното от септемврийския бизнес календар

* В края на септември 2009г., предстои да се проведе среща на която ще се разглеждат икономическите отношения между България и САЩ. Програмата ще засегне подпомагане и организиране на посещение в САЩ на представители на мебелната индустрия. Очаква се в България на посещение да пристигнат отвъд океана представители на компании от автомобилната индустрия, както и от компании в сектора на туризма. Срещите ще се състоят в периода 20-30 Септември.
*Международният технически панаир Пловдив, ще отвори врати на 28.09. и ще продължи до 03.10.09г. Той ще бъде 65-ия по ред. Интерес предизвиква учатието на 15 иновационни холандски фирми с подкрепата на холандското Министерство на икономиката. Холандските фирми са отворени за контакти с български фирми от сектор „Инфраструктура”: доставчици, изпълнители, консултанти и др. Желаещи среща с делегацията български фирми, могат да посетят палата 7. Свойте най-нови разработки и високотехнологични продукти ще покажат и 29 руски организации и предприятия. Официалната експозиция на Руската федерация ще бъде разположена в палата 11 на панаирният комплекс в Пловдив. Заедно с експонатите пристига многобройна делегация, влючваща представители на фирми, организации, министерства и ведомства. Това е знак, че руският бизнес проявява сериозен интерес в България. Русия е една от 13-те държави, които са заявили официални участия в 65-ия Международен технически панаир. На него ще се представят изложители от 44 страни.
От 10% до 35% е намалението за наемане на изложбени площи в зависимост от техния размер. Целта е да се подкрепят фирмите от браншовете, предтавени на Есенния панаир, тъй като някой от тях са сред най-засегнатите от кризата. Предвидени са и различни бонуси за участие на Международният панаир Пловдив, като жест към постоянните клиенти.

Венелин Йорданов – маркетинг ИП Популярна каса 95АД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *