„Сън“: Хиляди имигранти идват през 2011 г.

Лондон, Великобритания /КРОСС/ Хиляди мигранти от Източна Европа се очаква да се преселят във Великобритания през 2011 година. Таблоидът „Сън“ събра историите на някои от тях, решили да опитат късмета си на Острова. Те също са ударени от кризата, което е основният им аргумент да напуснат родината си.
34-годишен сърбин пуска на децата си анимация на английски език, за да се научат по-бързо да го говорят. Норберт Цвянов е решен да премести четиричленното си семейство на Острова. Той се занимава с управление на ферма и е убеден, че във Великобритания ще печели три пъти повече за същото.
От 1 януари Унгария ще предложи на своите малцинства в други страни унгарски паспорти, за да ги направи граждани на ЕС. Същото планират България и Румъния.
Изчислено е, че цифрата може да набъбне до 5 милиона нови граждани на ЕС. Част от тях ще се отправят към страната на Елизабет ІІ.
Норберт Цвянов също ще използва тази схема, като докаже, че има унгарски корени, говори унгарски език и не е осъждан.
Сервитьорът Кристофър Кужунджич също ще емигрира, защото не му стигат парите. Първото нещо, което иска да направи, е да отиде на стадиона на Манчестър Юнайтед.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *