Dacia Duster с товарен модел

Версията Fiskal на моделите на Dacia не присъства на голяма част от пазарите, където се продава румънската марка, всъщност само в Австрия и е изцяло насочена към бизнеса.

Сега гамата на лекотоварните модели Fiskal се попълни и от второто поколение на Duster, което най-общо е загубило задните си седалки, както и прозорците от В колонката назад, за да се отвори повече товарно пространство.

Резултат с изображение за дачия

Товарният отсек е с равен под, покрит с гумена постелка и има дължина 1,64 метра, като са предвидени четири точки за закрепване на товара. Пътническият отсек е отделен от товарния със стоманена стена с мрежа в горния край, а липсата на задни прозорци не позволява да се види какво има в товарния отсек, информира investor.bg.

Товарният обем на версията Fiskal на Dacia Duster е сходен на този на обикновения Duster със сгънати задни седалки. Моделът с предно предаване има товарен обем 1636 литра, а този с 4х4 задвижване – 1604 литра. Версии Fiskal имат и другите модели на Dacia – Sandero и Logan MCV.

Цената на превръщането на обикновен Duster в Duster Fiskal е 1730 евро без ДДС и транспортни разходи, като услугата се предлага от Dacia Австрия.Създавайки товарен модел Dacia Duster ще увеличи своите клиенти.

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *