Instagram стартира Instagram Shop

Instagram обяви в четвъртък, че стартира Instagram Shop, който по-късно през ще започне да се показва в навигационната лента. Социалната мрежа създаде канал, наречен @shop.

Това означава, че купувачите ще могат да купуват артикули директно в Instagram. Приложението, собственост на „Фейсбук“ (Facebook), подчертава, че Facebook Pay също ще бъде интегрирана в Instagram „през следващите седмици в САЩ“.

Instagram Shop ще стартира за сега само в САЩ, но той ще бъде достъпен в международен план през следващите няколко седмици, информира bnr.bg.

От самото си създаване до сега, Instagram се превърна в топ платформата за споделяне на снимки.

Как работи Instagram Алгоритъмът — Маркетинг Блог на Иво Илиев

Всеки месец там има над 800 милиона активни човека, а всеки ден се публикуват над 60 милиона снимки. Харесванията, които получават всеки час, са 1.6 милиарда.

В Instagram ще намерите и т.нар. инфлуенсъри, които имат голям брой последователи. Ако имате правилна стратегия и план, може да сте един от тях! За целта трябва да публикувате правилния тип съдържание, за да сте актуални и да се харесате на сегашните си последователи, а и да се сдобиете с нови.

НА МОРЕТО | Срив на Instagram в Европа

Трудно е обаче да знаете какви точно са постовете, които ще увеличат аудиторията Ви. Затова Ви предлагаме няколко добри маркетингови практики, които наистина работят, за да използвате максимално добре от потенциала на платформата.

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *