Акциите на Zoom могат да поскъпнат

Акциите на Zoom могат да поскъпнат с 57%, според анализатора от Davidson Д.А. Риши Джалурия, тъй като работата от дома ще продължи и след пандемията. Експертът очаква Zoom да бъде основен продукт дълго след въвеждането на ваксината срещу коронавирус и връщането на работниците в офисите.

Automated tool can find 100 Zoom meeting IDs per hour - The Verge

Управляващият директор и старши изследователски анализатор заяви пред CNBC в сряда, че акциите на Zoom могат да поскъпнат с нови 57% до 600 долара след невероятното си рали през тази година.

„Никой няма да бъде на сто процента дистанциране, или на 100% в офиса и мисля, че Zoom ще играе критична роля това да се случи“, каза анализаторът, информира infostock.bg.

Акциите на Zoom спаднаха с 6.9% малко след началото на борсовата сесия в сряда.

It's time for Zoom to look at the bigger picture | Opinion | The Guardian

Джалурия обясни, че естеството на работата е „необратимо променено“ от пандемията на коронавируса и той очаква, че бъдещето на работата ще бъде хибрид между дистанционна и офисна дейност.

Ако инвеститорите трябваше да посочат една акция на годината за 2020 г., вероятно щеше да е Zoom. Компанията за софтуер за виртуални конферентни връзки скочи с около 500% тази година, тъй като видеообажданията преминаха от по-малко адекватен заместител на „истинска“ среща до единствения начин за водене на бизнес.

How to Use Zoom Meeting App on Your Computer | Technology News
 След такова масирано поскъпване, някои инвеститори може да се съмняват, че акциите могат да се повишат. Но Джалурия каза, че ползите от Zoom ще бъдат дълготрайни.

Zoom намали някои печалби от своите върхове през октомври, а Джалурия каза, че сега е чудесна възможност за закупуване на акции на компанията. Книжата на компанията приключиха търговията си в сряда при ниво от 384 долара за брой.

Что не так с Zoom - Ведомости
 Анализаторът добави, че вижда възможности и в други акции за работа вкъщи, включително Fastly, Twilio, Docusign и RingCentral, които предоставят необходимите услуги за осигуряване на бъдещето на хибридната работа, каза той.

„Мисля, че голяма част от тези имена имат голям потенциал за повишение, особено защото чувствам, че пазарът започва да продава много от тези имена на работа от дома, защото смята, че след пандемията ползата от тях ще отшуми“, каза Джалурия. „И докато мислим за това бъдеще на работата, мисля, че е справедливо да се каже, че тези ползи не са краткосрочни, а са много дълготрайни и необратими.“

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *