Алианц Банк България стартира мобилно банкиране

Клиентите на Алианц Банк България вече имат достъп до мобилните си средства навсякъде и по всяко време само с „един клик“. Новата услуга Allianz M-Bank, която е напълно безплатна, осигурява сигурност, удобство и спестява време на потребителите при извършване на банкови операции.

„Мисията ни е да предложим на клиентите иновативни възможности за банкиране, защото вярваме, че това е бъдещето. Реализацията на този проект е част от стратегията ни за дигитализация, основана на промяна на бизнес модела и процесите в посока онлайн услуги. Банката вече не е само в офиса. Тя е в дома ни, в колата, в джоба чрез телефона“, коментира Росен Станимиров – изпълнителен директор на Алианц Банк България.

Приложението дава възможност на потребителите непрекъснато да управляват и контролират финансите си, включително да заплащат битови сметки, премии по застраховки към Алианц България, както и да се информират относно валутните курсове. То ги насочва и към най-близкия и удобен за тях офис или банкомат от мрежата на Алианц. Всичко това е реализирано с удобен дизайн, за да бъде максимално функционално и същевременно лесно за ползване. Приложението се предлага за операционни системи Android и IOS.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *