Банкер на годината 2018 г.

Резултат с изображение за банкер на годината
В навечерието на банкерския празник – 6 декември /Никулден/, вестник „БАНКЕРЪ“ за 25-и път връчи своите награди „Банкер на годината“.

За динамичното развитие на водената от него институция медията отличи с наградата си „Банкер на годината“ за 2018-а Пeтъp Aндpoнoв, изпълнитeлен диpeĸтop нa „Oбeдинeнa бългapcĸa бaнĸa“ и ĸънтpи мeниджъp нa КВС Гpyп зa Бългapия

За съхраненото доверие на акционерите наградата „Банкер на годината 2018“ бе присъдена на Георги Заманов, главен изпълнителен директор на „Алианц банк България“.

За стабилност в развитието бе отличен Оливър Рьогл, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България).

За стабилност на управляваната институция и устойчиво присъствие на финансовия пазар приз за 2018 г. получи Цветелина Бориславова, председател на надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка.

За цялостен принос за развитието на банковата система и на най-голямата кредитна институция у нас статуетката ни отиде при Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“.

Наградата за цялостен принос за развитието на банковата система и за разумното управление на предизвикателствата на пазарния риск в най-голямата българска банка получи Мая Георгиева, заместник-председател на надзорния съвет на Първа инвестиционна банка и председател на Главния комитет към надзорния съвет на банката.

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *