Българин заплашвал иконома на покойната лейди Даяна

Бъръл каза, че е получавал обаждания от мъж, който го предупредил, че съпругата му е отвлечена, и заплашил, че ще подпали цветарския му магазин.
Полицията открила мъжа – 50-годишния българин Слав Митев, живеещ в Лондон.  Съдът постанови, че Митев не е в състояние да отговаря за предявените му обвинения, тъй като има психически проблеми, и го освободи под гаранция.
На Митев беше наредено да не контактува с Бъръл или с членове на семейството му и му бяха назначени посещения при лекар.
Бившият иконом на Даяна каза, че през юни миналата година получил няколко обаждания от Митев, който в едно от тях заплашил, че ще подпали цветарския му магазин.  Бъръл приел сериозно заплахата, защото преди 10 години бил подпален предишният му цветарски магазин.
По думите му най-ужасното обаждане било онова, в което Митев му съобщил, че съпругата му, която по това време била в САЩ, е отвлечена. Бъръл веднага й се обадил, за да провери дали е добре.
През 2003 г. Пол Бъръл издаде скандална книга за лейди Даяна, като не се съобрази с протестите на нейните синове – прнцовете Уилям и Хари. Една от сензациите в творбата бе писмо от Даяна, в което тя споделя подозренията си, че се готви заговор за убийството й при пътна катастрофа.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *