ВУЗФ приема студенти до 6 октомври

След множество постъпили запитвания от студенти и интерес към новите бакалавърски и магистърски програми, Висшето училище по застраховане и финанси /ВУЗФ/  удължи приема си за новата 2017/2018 учебна година. Всеки, който иска да се запише в някоя от практически ориентираните специалности във ВУЗФ, може да го направи като кандидатства онлайн до 6 октомври.

Приемът е организиран по специалности и форми на обучение и се извършва на конкурсен принцип. Начинът на кандидатстване пък е изключително удобен – зрелостниците трябва да попълнят онлайн специализиран тест на ВУЗФ и да изпратят есе по предварително уточнена тема. При балообразуването се взимат предвид и оценките от държавните зрелостни изпити.

В магистърските програми се приемат студенти с успех от дипломата за завършено висше образование „Добър“ или по-висок.

За още по-голямо улеснение и удобство, ВУЗФ пусна и онлайн чат, където всички кандидат-студенти могат да задават въпросите си и да получат светкавичен отговор. Възможността за кандидатстване онлайн, дистанционните програми и онлайн чата в уебсайта на ВУЗФ, са някои от стъпките на университета в посока дигитализиране и модернизиране на обучението на студентите. Този тип гъвкавост цели да даде възможност на студентите да канализират усилията си в натрупване на ценен практически опит още докато учат.

ВУЗФ e първият български университет, специализиран в областта на бизнеса, финансите, застраховането, мениджмънта, маркетинга и предприемачеството. През 2014 г. получава институционална акредитация с най-висока оценка от частните университети – 9,04. Той е едно от първите частни университети у нас с британска  акредитация от BRITISH ACCREDITATION COUNCIL.

ВУЗФ предлага на студентите си възможност да се запишат в 15 бакалавърски и над 25 магистърски програми в сферата на застраховането, финансите, мениджмънта, корпортативното управление, шоубизнеса и журналистиката. Има съвместни програми и с престижния британски университет Sheffield и всички, които завършат тези специалности, получават двойни дипломи – от ВУЗФ и от Sheffield

ВУЗФ разполага с модерна учебна база и работи с десетки големи компании и партньори, където студентите могат да стажуват.

През последните години висшето училище се доказа като една от най-активните образователни институции в България, която се отличава с иновативни и практически академични програми. Университетът създава нови образователни продукти, които да отговарят на реалните потребности на бизнеса и нуждата от добре подготвени кадри в различните сфери на икономиката. Това е и една от причините над 94% от студентите, които завършват ВУЗФ, да се реализират успешно. Над 30% от тях пък заемат мениджърски или други ръководни позиции.

 

Ели ЯНЕВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *