„Девин“ ще изнася вода за Южна Корея

Компанията „Девин“ ЕАД ще изнася бутилирана вода в Южна Корея. Това предвижда сключеният договор за партньорство с Encyiks and Human Co. Съгласно споразумението българското дружество ще предоставя натурална минерална, газирана и изворна вода, която ще бъде дистрибутирана на територията на Южна Корея.

Компанията планира в бъдеще да разшири дейността си и да предлага водата с марка DEVIN и в други азиатски страни.

„Като лидер на българския пазар за „Девин“ това е една добра възможност да разшири присъствието си. Вълнуваме се, тъй като за пръв път ще предлагаме бутилирана вода с марката DEVIN в региона на Азия. Надяваме се, че нейните природни качества, уникален вкус и чистота на произход ще бъдат високо оценени и от потребителите в Южна Корея“, коментира изпълнителният директор на „Девин“ ЕАД Томас Кренбауер по време на официалната церемония по подписването на договора и първата поръчка към Южна Корея.

Срокът на партньорското споразумение между DEVIN и Encyiks and Human е за период от три години, с опцията да бъде удължено при интерес от двете страни. На южнокорейския пазар ще бъдат достъпни разфасовките на DEVIN Минерална, DEVIN Air и DEVIN Изворна вода от 0.33 л; 0.5 л; 1.5 л и 19 л. „DEVIN ще се предлага първо в Корея, след това в Азия, а на следващ етап – в Америка и в Европа“, каза Гилберт Лим, изпълнителен директор на Encyiks and Human, информира в.Стандарт.

Официални гости на церемонията по подписването на договора в София бяха посланикът на Корея у нас Шин Бунам и белгийският му колега Франсоа Бонтан, които пожелаха късмет на двете компании в бъдещото им бизнес сътрудничество.

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *