Един от световните лидери в уреждането на претенции се представи на българския пазар

Мачей Касперски

Cunningham Lindsey, един от световните лидери в уреждането на претенции, беше представен вчера пред български застрахователи по време на среща, организирана от OQQSA България и Marsh Risk Consulting.
Cunningham Lindsey Group е глобална компания, предоставяща услуги по управлението на риска и щетите. Специализирана е в независимото управление на полици, уреждане на застрахователни претенции и управление на щети. Компанията работи чрез 289 офиса в Канада, САЩ, Великобритания, континентална Европа, Близкия и Далечния Изток и Латинска Америка. След придобиването на Axis и GAB Robbins, Cunningham Lindsey Group Inc. е водещата компания за уреждане на претенции в световен мащаб.
Cunningham Lindsey се представя у нас чрез полското си подразделение, създадено през 1993 г. Акционери в него са Cunningham Lindsey Europe B.V. и полски експерти. Компанията работи чрез 2 офиса във Варшава – единият специализиран в имуществените проблеми и Обща гражданска отговорност, а вторият – в проблемите на транспортното застраховане.
Зам.-генералният директор на Cunningham Lindsey Мачей Касперски представи подробно пред българските застрахователи конкретен случай, при който компанията се е намесила за уреждането на случай за щета, настъпила при претоварването по време на транспортиране на два електрически трансформатора, всеки на стойност 750 хил. долара.
Услугата на компанията включва уреждане на застрахователни претенции, оценка и управление на щетите, независим надзор. Cunningham Lindsey предоставя висококвалифицирани специалисти за уреждане на щети и външни експерти в различни области. Компанията разполага с опит за управление на щети в големи мащаби, които се разпростират понякога на цели континенти и преобладава комплекс от технически проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *