Земеделците могат да заявяват онлайн трудови договори

Регистрираните земеделски стопани и регистрираните тютюнопроизводители могат да заявяват по електронен път новите образци на трудови договори за краткотрайна сезонна селскостопанска работа.Земеделците могат да заявяват онлайн трудови договори.

Как се прави професионално земеделие като за учебник ...

Само по време на извънредното положение краткосрочни договори за работа в селското стопанство могат да се сключват за повече от един ден, информира bnr.bg .

През сайта на Главната инспекция по труда по електронен път се генерират новите образци на трудовите договори за краткосрочна заетост в селското стопанство.

Фонд "Земеделие" преведе над 630 млн. лв. на земеделски стопани

Земеделските стопани, които са предоставили в Министерството на земеделието валиден електронен адрес, ще получат кодове за достъп. Останалите трябва да заявят имейл-адреса си в Инспекцията по труда.Земеделците могат да заявяват онлайн трудови договори.

Кратковременните договори ще могат да се сключват за повече от един ден и с опцията за шест часа, освен за четири и за осем. При тях е допустимо да не се заплащат предварително осигурителните вноски.

Как се прави No-Till земеделие? Три видеолекции на Александър ...

Могат да се използват за обработка на насаждения и прибиране на реколта от плодове, зеленчуци, розов цвят, лавандула и тютюн.

 

 

 

financebg.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *