Интелигентни финанси на международната конференция Индустрия и иновации 2011

Интелигентни финанси, европейско финансиране и директиви е темата на един от панелите на събитието, организирано от b2b Media. В рамките на панела ще се обсъждат иновативните възможности за финансиране на българските компании.
Участие в дискусиите ще вземат Джордж Джиакумакис, проектен мениджър на инициативата Джереми за България и Николай Коцев, ръководител проекти в Обединена българска банка.
В панела Устойчива индустрия, екологични производства и модерна среда устойчивото индустриално производство ще коментират Димо Кирилов – заместник-директор „Производство“ в Аурубис България и Светослав Станчев, мениджър в Schneider Electric.
Александър Рачински, изпълнителен директор на Жефко ще представи „Тенденции и иновации в автомобилната логистика, специфики и значение на този сектор у нас и добри практики от други страни в Източна Европа”, а Красен Хинков, директор продукти и услуги в Мтел, ще даде повече детайли около новите възможности за съвместни продукти и услуги.
Във втория ден на конференцията приветствие към участниците ще отправи Борислав Стефанов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции.
Стефан Апостолов, директор управление в ЧЕЗ Разпределение България ще обясни иновативните подходи при Smart Metering.
А в панел Интелигентни компютърни решения и IT иновации Борислав Борисов, Мениджър Софтуерна група IBM България, ще говори на тема Smarter Planet.
Александър Александров, мениджър „Мрежови решения”, Хюлет-Пакард България ще обясни защо „Следващата крачка към бъдещето минава през облака”.
Последният панел в програмата на конференцията е посветен на Умната телевизия и новите медии. В дискусиите ще се включат Иван Иванов, изп. директор на LG за България и Десислава Бошнакова от РОИ комюникейшън, а Станислава Цалова от bTV ще представи кампанията на медията „Да изчистим България за един ден!”

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *