Италианският фестивал на красота събра 110 фирми

110 фирми от 14 държави се представят на Италианския фестивал на красотата и прическата, който се провежда от 26 до 29 март в палата 2 на Международен панаир Пловдив. По щандовете на изложението могат да се видят и купят с отстъпки козметика, парфюмерия, продукти за коса, аксесоари, оборудване и апаратура за фризьорски и козметични салони.
Тази година вложих във фестивала повече средства от обичайното, защото искам той да даде оптимизъм – сега е моментът да се инвестира, за да преодолеем трудностите в икономиката, заяви при откриването Гаетано Кристиано,президент на „Кристиян оф Рома Груп”, която е организатор на проявата.„Пловдив никога няма да е в криза, защото притежава култура и традиции”, бе категорична съпругата на италианския посланик в България Дана Бенацо, която преряза лентата на изложението. Сигурен съм, че 13-атата сесия на този форум на красотата ще се запомни като бляскава и интересна проява, наситена с много нови идеи и с много бизнес, подчерта в приветствието си Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.
Поздравителни писма от министър-председателя на Италия Силвио Берлускони и от президента Джорджо Наполитано получиха за първи път организаторите на Италианският фестивал на красотата и прическата. Той се провежда два пъти годишно – през пролетта и през есента, в Международен панаир Пловдив.
По време на неговото 13-о издание майстори стилисти ще демонстрират своите умения на специална сцена и по щандовете в палата 2 . Предвидени са и семинари за специалисти, както и консултации за посетителите.
В рамките на фестивала ще се проведаттрадиционният конкурс „Златна ножица”, Националният конкурс за грим и конкурсът „Мис Фестивал на красотата”.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *