Как да се защитим от вирусите онлайн и офлайн

Глобалната криза и наложените извънредни мерки, предизвикани от разпространението на Covid-19, поставят сериозен въпрос пред бизнеса без значение на размера – от заетите на свободна практика, предприемачите, през малките фирми до големите корпорации.Как да се защитим от вирусите онлайн и офлайн.

Онлайн Обучение - ОЦ "ЕС България" Курсове по английски, немски ...

Колко сме зависими все още от познатите форми на заетост? Появата на вируса поставя пред огромен риск служители и клиенти – и дори застрашава самото оцеляване на бизнеса в тези несигурни времена. След грижата за здравето на служителите, компаниите се тревожат за устойчивостта и продължаването на своята дейност. Поради това в света на бизнеса „да си останеш вкъщи“ значи „да работиш от вкъщи“.

Работата от вкъщи (или по-точно „телеработа“), която в момента поради разпространението на вируса се е увеличила неимоверно (трафикът към платформата Cisco Webex се е увеличил 22 пъти), противно на всеобщото мнение, е много повече от провеждането на видеоконференции. Дистанционната работа включва достъп до мрежата на компанията, до бази данни и специфични приложения, споделяне на файлове, съвместна работа, провеждане на презентации, малки (1:1) и големи видео срещи – телеработата се е превърнала в пълен еквивалент на тази в споделено физическо пространство. Платформата Cisco Webex е решение, което помага безпроблемното и гладко протичане на дейността на компанията при работа от разстояние, информира investor.bg.

Топ 10 вируси в България - Новини от Economic.bg

Във времето на коронавируса, ние даряваме, както вярваме също толкова важен, източник на незабавна защита – решение за съвместна работа и видеоконфериране. Видео разговори с HD качество, неограничени по брой и време срещи, споделяне на документи, кореспонденция и записи са достъпни безплатно за индивидуални потребители, малки и големи компании.Как да се защитим от вирусите онлайн и офлайн.

Ето как битката с онлайн и офлайн вирусите се води на един фронт. Колкото опасен е Covid-19 за живота и здравето на хората, толкова са и онлайн вирусите и безбройните видове злонамерен софтуер – опасни за живота и здравето на вашия бизнес. Ако вече работите отдалечено – тогава се грижете за сигурността на вашите данни и мрежи.

Ето защо разширяваме офертата за Cisco Webex с три технологии, които защитават работещите дистанционно по всяко време, на всяка платформа и на всяко устройство.

Грипни вируси | Микробиология

Cisco Umbrella пази вашата система от зловредни сайтове, лесно и бързо инсталира защитен „чадър“. Cisco увеличава не само безплатния лимит на ползване на настоящите си клиенти, но добавя и безплатен лиценз за нови клиенти.

Duo Security позволява на компаниите да идентифицират потребителите и надеждността на устройствата преди да се осигури достъп до приложенията. Платформата Zero-trust Duo Security минимизира възможността за проникване в системата. Както и в предишния случай, на съществуващите потребители е увеличен лимитът за ползване и новите потребители получават безплатен лиценз, информира investor.bg.

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client позволява свързаност и работа със служебни лаптопи и мобилни телефони като същевременно контролирате напълно достъпа. С промените продиктувани от разпространението на вирус в световен мащаб – Cisco дава възможност на съществуващите клиенти да увеличат броя на служителите, които могат да се свържат с мрежата, както и безплатен лиценз за нови потребители.

Две българки са под наблюдение в болница със съмнение за ...
 В тази връзка, колкото и да е нараснало търсенето на съответните продукти на Cisco поради разпространението на Covid-19, е жалко, че бързото възприемане на тези прости и практични инструменти за онлайн сътрудничество и дистанционна работа е продиктувано от здравна криза. Всички тези инструменти и принципи за оптимизиране, намаляване и ускоряване на работата съществуват от няколко години и не беше необходима здравна криза, за да се признаят техните ползи – а простата логика за подобряване на бизнеса. Ето защо като превенция на всички бъдещи атаки срещу вашия бизнес, винаги препоръчваме да гледате към бъдещето и да търсите подходящите инструменти и ресурси за вашия екип.

Цялата информация е достъпна на webex.com и cisco.bg (при избор на държава, можете да изберете всяка от изброените).

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *