Колеж „Омега“ превръща художествените заложби в бъдеща професия

Колеж „Омега“ – Пловдив,  е  частен професионален проект и е основно звено в мащабния образователен комплекс, разположен на територията на „Тех Парк Оптела“ в града под тепетата.Като водещо учебно заведение в областта на професионалното образование и обучение, вписано в Регистъра на професионалните колежи на МОН под № 39, и с лицензия от НАПОО №200712430, колежът предлага обучение по атрактивни и иновативни специалности в сферата на информационните технологии: „Компютърни мрежи“  и „Електронна търговия“ , както и обучение по специалности, насочени към желаещите  да превърнат художествените си наклонности в бъдеща и търсена професия: „Интериорен дизайн“ и „Графичен дизайн“.

Екипът от преподаватели в учебното заведение е от квалифицирани ментори с дългогодишен опит  в образователната система, чиято задача е  да дадат стабилна подготовка  на всички колежани за избраните професии. Мисията на ръководството е и да разширява сътрудничеството  с международни партньори в образователната сфера. Затова и наскоро при взаимен интерес бе подписан Меморандум за сътрудничество със Silicon City College, гр. Бангалор, Индия. По този начин бе поставено реалното начало на Технологичния мост Пловдив – Бангалор.

Снимка на Omega College.

Курсът на обучение е две години, след което завършилите колежани могат да се реализират успешно на пазара на труда или да продължат своето образование  във висши учебни заведения, с които колежът има сключен договор за сътрудничество.  Дипломата от колежа се признава в целия Европейски съюз, което е гаранция за сигурна и добре платена трудова реализация в страни-членки на евросъюза.

Частен професионален колеж „Омега“ има и свой съществен принос  за подобряване на качеството на живот, и то не само на колежаните, а на техните семейства, в екипите и фирмите, където работят. Затова и колежът има сертификат за качество по ISO 9001:2015 и предлага  курсове по заявка на работодатели. Колежът може да извършва обучение по Наредба 12 с придобиване на  педагогически (квалификационни) кредити.

На всички записали се колежани за учебната 2018/2019 колежани се предостява социален бонус за безплатен курс по английски език и за безплатно обучение през първата година. При тържественото откриване на новата учебна година  на 29.10.2018 от 10 ч, на всички първокурсници ще бъдат връчени ваучери на стойност 980 лв, която на практика  покрива целогодишната  им такса за обучение.

Иновативната учебна база на Колеж Омега се намира в Пловдив, ЖК Тракия, ул „Вълко Шопов“14, телефон за контакт: 0800 900 11

E-mail:omegacollegebg@gmail.com

www.collegeomega.com

 

Financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *