Мемекойн FLOKI печели над 10% след световната ТВ-продукция на CCTV-5 в Китай

Мемовата криптовалута FLOKI се появи на рекламен панел като партньор, който води до официалния уебсайт, което доведе до ръст от над 10%. Към момента на написването на статията, според данните на CoinMarketCap, мемовата криптовалута се търгува около 0.000035. Отборът сподели, че криптовалутата получи прилив от китайски потребители поради представянето й по телевизията CCTV-5. Това е обещаващи новини за FLOKI, която се позиционира за Хонконг и Китай, като отварят врати за криптовалути.

FLOKI стратегически планира да привлече вниманието на китайските потребители на криптовалута чрез своя план за Китай. Планът подчертава нейната стратегия за Китай и включва китайски уебсайт, бяла книга и партньорство с Btok, най-голямата крипто социална мрежа в Китай.

Ето основните моменти от нашия план за Китай:1. #Floki има китайски уебсайт, който можете да посетите тук: https://t.co/NOKFMRuzwN2. Нашата бяла книга е достъпна на китайски тук: https://t.co/qtGMY6uXmz3. $FLOKI има партньорство с най-голямата крипто социална мрежа в Китай, Btok.

— FLOKI (@RealFlokiInu) 28 май 2023

Партньорството с Btok ще продължи до края на годината и ще представи мемовата криптовалута на над 10 милиона китайски потребители на криптовалута. Освен това китайска версия на PlayToEarn метавселената игра на FLOKI, Valhalla, ще бъде пусната по-късно тази година.

Въпреки че FLOKI е глобална криптовалута, крайната цел на отбора й е тя да стане най-известната и най-използваната криптовалута. Те осъзнават важността на Китай и Хонконг в постигането на тази цел, а скорошното представяне по CCTV-5 е обещаваща стъпка в правилната посока. Отборът е уверен, че тяхното стратегическо позициониране и партньорства в Китай ще доведат до увеличаване на приемането и използването на криптовалута.

УВЕДОМЛЕНИЕ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ коментар на пазара и не представлява инвестиционен съвет. Поощряваме Ви да направите собствени изследвания, преди да инвестирате.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *