Новите инвеститори залагат на денонощното строителство

От няколко месеца в столицата има бурно строителство на големи обекти.Разликата с миналата година и дори миналата есен, е във факта, че новите инвеститори залагат на денонощното строителство.
Само на булевард „Цариградско шосе“ има няколко големи строежа. Единият се намира срещу Окръжна болница, а другият срещу Двореца във Враня, където живее бившият премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски.
Строежите се извършват на огромна площ и работите в тях не спират. И през изминалата нощ благодарение на мощните прожектори поставени на крановете работниците продължаваха да наливат бетон в основите на обектите. През минута в обекта влизат и излизат камиони натъпкани със строителни материали.
Ръководителите на строителните екипи казаха, че инвеститорите много държат на стриктното спазване на всички срокове по изпълнението на техните ангажименти. Условията за работа са добри и всички строители имат необходимото облекло.
По отношение на заплащането повечето от тях отказват да говорят, но от поведението им става ясно, че са доволни. „След като приемат да работят и през нощта това означава, че получават достатъчно“, каза ръководителят на нощната смяна от обекта срещу Окръжна болница. БГНЕС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *