Новият дизайн на усмивката показват на МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ

 
        Как усмивката да стане по-хубава с импланти от ново поколение – това е един от основните акценти на Международната изложба за медицина, стоматология, фармация и балнеология. „Медикус, Денто, Галения 2010“ ще се проведе от 20 до 23 октомври в изложбения комплекс в Пловдив, а нейни организатори са Международен панаир Пловдив и Асоциацията на денталните дилъри в България.
        17 новости, сред които 5 световни, 2 европейски и 10 за българския пазар, ще демонстрират изложителите. Световен хит са биоимплантите, които ще излязат на пазара през ноември тази година, както и заместителите на зъби от N-tec колекцията, представена от българска компания. Сред новите продукти е и революционен материал за взимане на отпечатъци за изработване на протези. При него точността на възпроизвеждане е 7 микрона – много по-висока от европейските стандарти за 20 микрона.
        За безболезненото лечение на зъбите и разкрасяване на усмивката помагат новото поколение турбини, направени по LED технология. Те осигуряват осветяване с качеството на дневната светлина, за да може стоматологът да работи по-прецизно и по-бързо. Използват се също при поставяне на импланти, лечение на пародонтоза и профилактика.
        Новост за българския пазар са памперсите за уста, заместващи познатите ролки от памук. Те са по-удобни за пациента и действат в продължение на 15 минути.
        Рентгеновите снимки отиват в историята. На тяхно място идват дигитални апарати от осмо поколение за панорамни изображения и новите 3D системи, показващи триизмерни образи на изследваните зони. Дори плаките за снимки вече не са същите, а вече се предлагат еднократни самозалепващи се гъбички. 
        Новата тенденция в индустрията на красотата ще бъде във фокуса на 6-ия конгрес на Българската академия по естетична стоматология на тема „Консервативен естетически подход за дизайна на усмивката“, който ще се проведе на 22 октомври.
        80% от изложителите на „Медикус, Денто, Галения 2010“ са от областта на стоматологичното и зъботехническо оборудване. Делът на компаниите, чиито експозиции са посветени на медицинското оборудване, е 20%. Освен тях, участват фирми, предлагащи средства за дезинфекция и хигиена, козметични продукти, работни облекла, услуги и информация.
       
 

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *