Около 12 000 души ще посетят Международен панаир – Пловдив до края на октомври

Между 26 и 30 октомври 2011 г. се провеждат няколко изложби в панаира. Те са в палати 2, 3, 8. „Това са някъде над 10 000 – 12 000 кв. м., което е сравнително голяма площ. Тук по време на тези изложби идват между 8 000 и 12 000 посетители. Това не е случайно, тъй като тук се обхваща всичко за цялото семейство, за любителството, за колекционерството, за домашните животни, новостите в храненето. И игрите, и изложбите с кучетата, с котките и другите животни създават един изключителен интерес и настроение у посетителите”, заяви Соколов. Очаква се броят на посетителите да достигне горната граница.
„Макар, че изложбите са на закрито, влияе и факторът време. Когато е хубаво времето, това е една приятна разходка и обикновено тогава идват много хора. Все пак се надяваме да не вали. Създали сме всички условия, за да има място за забавление, място за отдих за посетителите. Както винаги, има добра организация, всичко е подготвено, за да има уют и добро настроение за посетителите”, подчерта главният директор на панаира.
„По отношение на изложението на красотата и прическата – там има сцена, на която се прави състезания на различните коафьори. Има участие на представители на музикалните среди, с което се създава допълнително настроение за състезанията, които се провеждат вътре. При домашните любимци върви конкурс за най-добро куче, за най-добра прическа и т.н. – конкурси, свързани със спецификата на тази изложба”, допълни Иван Соколов.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *