ПрайсуотърхаусКупърс България чества 20 години успешна практика с издаването на книга

 
Книгата идентифицира и разглежда четири профила на компании-победители в зависимост от степента им на интернационализация и продуктова диверсификация – местен специалист, регионален герой, международен шампион, индустриална акула. За да се илюстрират тези профили, в книгата са представени успешните практики на няколко големи компании в България: „Овергаз”, „Банка ДСК”, „Мтел”, „КЦМ” и др. Интересното при тази книга е, че тя е първата, която разглежда успехи, постигнати в българската икономическа среда, анализирайки по какъв начин компаниите са си осигурили устойчив растеж.
От своето стъпване в страната като една от най-успелите световни компании в областта на одиторските, данъчни и консултантски услуги PwC България съветва много от водещите български и международни компании на нашия пазар. За да подпомогне компаниите не само да оцелеят, но дори да преуспеят в условията на криза, PwC България събира над 380 страници иновативна концепция и я подкрепя с редица казуси от своята 20 годишна успешна практика в България.
На 27.11.2012 двамата автори – Андрей Визяк и Албена Маркова ще представят официално „Формули за успех в новото десетилетие”. Г-н Визяк е съдружник в PwC и ръководи направление „Консултантски услуги за Югоизточна Европа“. Също така той е член на Глобалния ръководен екип по иновациите в PwC. От 1996 г. г-н Визяк е лектор, а от 2007 г., професор в университета в Eichstatt в Германия. Той е публикувал 17 книги, сред които темите са за управление на медиите, нишови стратегии, конкуриране въз основа на мащаба и др., преведени на 11 езика.
Г-жа Албена Маркова е съдружник в PwC и ръководи направление Консултантски услуги в редица държави в Югоизточна Европа, сред които България, Сърбия, Македония, Албания, Черна гора. През своите повече от 15 години опит в областта на професионалните услуги, тя е работила с голяма част от водещите имена в редица сектори от региона.
В написването на книгата, събираща 20 години успешни практики в България, се включват и други специалисти от PwC България, като всеки един от тях описва различен казус за успешните компании на нашия пазар.

Финанси

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *