Преглед на печата

„В морето топло като на плажа“, носи заглавие статията.Температурата на морската вода и на въздуха почти ще се изравнят през идната седмица, обещават синоптиците. „Любомир Павлов и Огнян Донев с награда за умни инвеститори“,Почти половин милион души четат сайта на „24 часа“ всеки месец,„Плащаме на паяка и с дебитна карта“, Учат контрольорите да глобяват електронно са другите заглавия в неделния брой.
Вестник „СТАНДАРТ“ се спира на една тайна- „Римски код за трънско имане“. Таен шифър на Марк Антоний е ключът към тонове злато. Имането е заровено край ждрелото на река Ерма.Кодът върху римска колона под купола на манастира „Св. Архангел Михаил“ в Трън обаче е неразгадан от векове.„Търговският регистър се отпуши“. След пет дни сайтът на Търговския регистър и заработи нормално. Ръководството на Агенцията по вписванията упорито поддържа тезата, че причина за безпрецедентния срив е оптимизация на сървърите и укрепване на IT екипа, който отговаря за обслужването на системите в регистъра.
На фона на тревогата, предизвикана от коварната бактерия, Ешехирия коли, която доведе до смъртта на 18 души, вестник . „ТЕЛЕГРАФ“ пък пише за недобросъвестни продавачи, които предлагат развалено пиле на грил. Измамените клиенти са с диария  и болки в стомахаУсловна присъда от 3 години с петгодишен изпитателен срок получи бившият кмет на Белослав Емил Дичев, пише в статията си вестника, под заглавие „Години условно за екскмета на Белослав“.„ГЕРБ спокойни за вота на недоверие“,ГЕРБ не се притесняват за изхода от вота на недоверие, подготвян от опозицията, е другата тема, която можем да прочетем на страниците на вестника.

Финанси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *