Сега ли е момента да се купува Биткойн

На фона на продължаващи мечи действия, Биткойн може да навлезе в “крипто зима”, която е фаза на големи загуби, последвана от продължителен период на стагнация.

Какво причини нов спад на биткойн - Бизнес - Стандарт Нюз

Стандарт

Когато същото се случи между 2018 г. и началото на 2020 г., крипто пространството успя да го надрасне в крайна сметка и да регистрира възстановяване.

Уорън Бъфет веднъж каза:

Бъдете плахи, когато другите са алчни, и бъдете алчни, когато другите са плахи.

Сега, с противоречивите сантименти в общността, как се прилага философията на Бъфет? Тази графика разглежда същото:

Популярният анализатор на криптовалути Kaleo наскоро написа в Twitter за текущата възможност за закупуване, въпреки нарастващите опасения за текущото състояние на крипто пазара, информира cryptodnes.bg.

Светът след манията Bitcoin - Новини | Mobile Bulgaria

Mobile Bulgaria

Той призова последователите си да “продължават да трупат” и да не пропускат тази възможност. Всичко се свежда до чувствата; ако човек възприеме текущата корекция на пазара като прозорец за закупуване с отстъпка, тогава общото настроение няма значение. По отношение на това Kaleo повтори:

Ако не вярвате, че Биткойн е мъртъв, това се нарича възможност.

Разглеждайки тази графика, показваща възстановяване на цената, може ли “сега” да бъде добра възможност за покупка? Анализаторът мисли така.

Това не е първият път, когато Kaleo представи своето оптимистично мнение. Той прогнозира, че Биткойн ще надмине технологичните акции и по този начин ще се насочи над $100,000 в дългосрочен план.

Други крипто бикове също се възползваха от това настроение “купи спада”. Не толкова отдавна Лекс Московски, инвестиционен директор на Moskovski Capital, видя сриващата се цена като страхотно време за HODL.

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *