Ще се удвои ли цената на Cardano (ADA) през август

Крипто експертът Ларк Дейвис публикува в Twitter, че очаква цената на Cardano (ADA) да се изстреля след стартирането на смарт договорите през август-септември.

What is Cardano (ADA)? | A Definitive Guide - Learn to code in 30 Days

Той спомена, че потребителите вероятно ще видят удвояване на цената в началото на събитието. С това Ларк привлече вниманието на много крипто ентусиасти.

Нещо повече, Cardano остава в центъра на вниманието поради екипа, бележещ някои фантастични постижения. Фирмата зад Cardano наема повече персонал. Те създават нови работни места точно преди старта на актуализацията Alonzo през август.

Тази дългоочаквана актуализация ще добави функционалност на смарт договори към ADA. Тим Харисън, директор по маркетинг и комуникации на IOHK, казва, че фирмата сериозно се е заела с наемането на служители на фона на нарастващия интерес към платформата за смарт договори.

За отбелязване е, че в началото на април базираната в Сан Франциско борса – Coinbase, публикува съобщения в Twitter за ADA. По-конкретно, тя заяви, че ADA сега е сред най-големите криптовалути по отношение на пазарната капитализация.

Цената на Cardano (ADA) скочи със близо 140% - Финансови новини
Освен туита, Coinbase също влезе в пълни подробности за Cardano. Компанията описва как Cardano има гъвкав дизайн, устойчив е и е много по-мащабируема блокчейн платформа.

В допълнение към това, не е лесно да се говори за най-големите криптовалути, без да се включи Cardano (ADA) в този момент. За да бъдем конкретни, като част от функционалността на ADA, тя се използва за работа със смарт договори. Също така работи като портал за създаване на различни видове приложения DeFi. Не само това, ADA дава възможност на разработчиците да генерират нови крипто токени, игри и т.н.

 

 

 

 

 

financebg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *