„Биткойн е кралят“ – Питър Брандт, променен в „Биткойнът е кралят“ – Питър Брандт

Трейдърът Питър Брандт следи отблизо графиката на Биткойн (BTC.D), която показва доминиращата позиция на Биткойн в общата капитализация на крипто пазара. Според Брандт, BTC.D се консолидира в голям правоъгълник от около две години и изглежда готов да пробие границата и да направи значително движение.

Брандт вярва, че пробивът ще изисква BTC.D да надхвърли границата от 50%. Понастоящем BTC.D се колебае около 48.37%. Въпреки това, Брандт има предубеждението, че Биткойн ще надделее над всички останали криптовалути и ще бъде „крал“ в света на цифровите активи.

Анализът на Брандт накара мнозина да предположат, че Биткойн може да извърши значително движение на цената си, което може да има широки последици в крипто пазара. Графиката на BTC.D показва нарастващо доминиране на Биткойн в общата капитализация на криптовалутите. Това може да означава, че Биткойн расте по-бързо или че останалите криптовалути губят стойност по-бързо в сравнение с Биткойн.

Брандт е много популярен и следван трейдър в Twitter. Той има многократно доказана способност да прогнозира тенденциите на крипто пазара. Освен това, той търгува повече от 40 години и е автор на много книги за търговия.

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *