Етериум китове подкрепят Avorak AI – новата криптовалута с изкуствен интелект, класирана като най-сигурното ICO през 2023 г.

С оглед на незначителния ѝ ефект, все повече китове на Етериум (ETH) предоставят подкрепа на този иновативен проект, след като сливането на Етериум не постигна очакваните резултати.

Сливане на Етериум

Сливането на Етериум е от съществено значение за обединяването на мрежата на Етериум 1.0 и Етериум 2.0. Целта е да се решат предшестващите проблеми в мрежата, като например бавните транзакции и високите такси. Чрез промяна на работната основа на блокчейна чрез сливането (или The Merge), Етериум търси да подобри многофункционалността на системата. След години на работа по паралелни версии на мрежата, Етериум приема сливането като начин да се премине от енергоемкия механизъм за доказателство за работа (PoW) към по-устойчивия механизъм за доказателство за залог (PoS). С много по-висока енергийна ефективност, Етериум очаква да повиши интереса и инвестициите в криптовалутата, стимулирайки ръста на нейната стойност.

Тази статия представлява спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Съдържанието не е инвестиционен съвет.

Как да стейквате Етериум

Има няколко възможности за стейкване на Етериум, включително самостоятелен стейкинг, стейкинг като услуга и обединен стейкинг. Тези варианти отговарят на различните предпочитания на потребителите и включват различни рискове, възнаграждения и предпоставки за доверие. За тези, които предпочитат да не държат своите ключове, възможно е да делегират процеса на стейкинг и да печелят награди. Много борси предлагат програма за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да участват, без да управляват свой свой нод (възел). Ако изберете да стейквате Етериум чрез борсата за криптовалути, процесът включва регистрация на сметка, покупка на ETH с помощта на методите за плащане, изпращане на ETH към програмата за стейкинг на борсата и избор на параметрите за стейкинг. Честотата на изплащане на възнагражденията ще зависи от програмата за стейкинг и нейния график за плащане. Крипто портфейли като Ledger могат също да бъдат използвани за стейкване на ETH.

Avorak AI: Най-сигурното ICO през 2023 г.

Avorak AI се очертава като най-сигурното първично предлагане на монети (ICO) през 2023 г., което гарантира сигурността на инвестициите и значителна ROI (възвръщаемост на инвестициите). Проектът е постигнал многобройни важни постижения по време на ICO. Avorak AI (AVRK) има дейност на много децентрализирани и централизирани борси, включително PancakeSwap, Azbit, Coinsbit и LaToken. Само в рамките на осем седмици ICO успя да събере над $2.5 милиона, като за успеха си имаше повече от 5,250 уникални притежатели. Avorak AI получи положителен одит, както и KYC доклади от Solidproof, Cyberscope и Novos, което допълнително насърчава доверието в нейната надеждност.

Екипът на Avorak AI обяви предстоящото пускане на бета версията към края на този месец, което допълнително укрепи доверието в проекта. Главният изпълнителен директор Антъни Елшър скоро изрази вълнението си чрез туит, сигнализирайки предстоящия старт на бета версията на Avorak AI. Инвестициите в ICO продължават да нарастват, като инвеститорите се стремят да участват в тестването на дългоочаквания бот за търговия Avorak Trade. Ботът използва усъвършенствани алгоритми за симулиране на хиляди сделки, като използва редица индикатори и времеви рамки, за да оцени вероятността за продължаване или обръ

Източник: Cryptodnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *